Forudsætningen for at starte på UngdomsHoldet er, at man er en nogenlunde habil svømmer med kendskab til de fire stilarter: crawl, rygcrawl, bryst og butterfly. Svømmerne er typisk mellem 14 og 20 år.

På UngdomsHoldet er tilknyttet 1 instruktør, og undervisningen foregår i det store bassin, hvor der svømmes på langs. Svømmetiden er 40 min.

Holdet for dig som stadig synes, at der er sjovt at svømme, men ikke har lyst til konkurrencesvømning. De sjove elementer fra synkronsvømning, vandpolo, dykning og livredning vil blive inddraget. Formålet med al undervisningen er at blive udfordret på sin svømmekunnen på mange forskellige tænkelige og utænkelige måder.

Holdet er ikke et direkte banehold, men et hold hvor man bliver udfordret i de sjove elementer, der kan finde sted i vand, og som ikke er konkurrencesvømning, men du vil stadig kunne deltage i klubmesterskabet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ungdomshold - (333)
Onsdag Tid: 18:15 - 18:55
Sted: Skanderborg Svømmehal, 25 m, på langs
Instruktør: Elisabeth Stoltenborg /
Forudsætningen for at starte på Ungdomsholdet er, at man er en nogenlunde habil svømmer med kendskab til de fire stilarter: crawl, rygcrawl, bryst og butterfly. Svømmerne er typisk mellem 14 og 20 år.
Periode: 19.08.2020 - 16.12.2020
Tilmeldte: 12/12