(227) Tweens
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Forudsætningen for at starte på Tweens er, at man er en nogenlunde habil svømmer med kendskab til de fire stilarter: crawl, rygcrawl, bryst og butterfly. Svømmerne er typisk mellem 9 og 13 år.

På Tweens er tilknyttet 1 instruktør, og undervisningen foregår i det store bassin der svømmes på langs. Svømmetiden er 40 min., hvoraf de sidste 5-10 min. kan være frisvømning.

Holdet for dig som stadig synes, at det er sjovt at svømme, men ikke har lyst til konkurrencesvømning. Der vil være både program- og tekniktræning, da målet stadig er at blive en bedre svømmer. Sjove elementer fra synkronsvømning, vandpolo, dykning og livredning vil også blive inddraget. Formålet med al undervisningen er, at du bliver udfordret på din svømmekunnen på tænkelige og utænkelige måder. Og du vil stadig kunne deltage i klubmesterskabet.

18.08.2020
15.12.2020