(514) Børn A begynder
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Holdnavn

Børn A - Begynder

Holdbeskrivelse

Børn A - Begynder er for børn, der er glade for vand og som gerne vil lære at svømme. Børn, der starter på Børn A - Begynder, skal føle sig trygge ved selv at hoppe i vandet uden hjælpemidler og kunne lide at dykke hele hovedet under vandet, samt lægge sig på ryggen i vandet og få vand i ørene.

På Børn A - Begynder lærer børnene at begå sig på dybere vand, flyde, dykke og skabe fremdrift i vandet over korte distancer. Børnene lærer bl.a. at svømme crawl- og rygcrawlben med et redskab og lave kolbøtter i vandet.

Indlæringen foregår igennem målrettede lege og øvelser med fokus på øget vandforståelse og fremdrift med og uden redskaber.

Kriterier

· Barnet skal kunne komme i vandet på forskellige måder uden hjælp

· Barnet skal være trygt ved at dykke hele hovedet under vandet

· Barnet skal være trygt ved at lægge sig ned på ryggen i vandet og få vand i ørerne

Undervisningen foregår i det store bassin i den lave ende og varer 40 min. Børnene er typisk mellem 6 og 9 år.
10.01.2020
29.05.2020